oslo thai massage massasje bislett

...

Massasje thai oslo thai massage stavanger


oslo thai massage massasje bislett

...

Fra 2D til 8D vipper Book nå. Jeg er Magdalena Bajgot Jeg er gründer som startet selveste salongen. Jeg har jobbet like aktivt siden salongen åpnet dørene for 10 år siden. Dessuten holder jeg kurs innen microblading og vippe extensions. Jeg legger min sjel i opplæringen og tilpasser hver enkeltes behov, slik at du som kursdeltaker blir grundig opplært før jeg sipper dere ut i behandling.

Du finner alle behandlinger under samme tak! Vi tilbyr behandlinger innen hudpleie, vippe extensions og vippe extensions 3D, massasje, fotpleie, brasiliansk voksing, spa for to. Eller ingen bryn i det hele tatt? Eller er det vanskelig å oppnå fasongen du ønsker? Microblading er svaret for deg! Le Modeling Blooméa® er en behandling som består av 3 innovasjoner til å oppnå en god resultat i hudoverflaten helt uten smerter.

Dette erfarer plastisk kirurger og hudterapeuter i Frankrike etter 10 års utprøvelser. Effekten er lengre, fyldigere, separerte vipper med et vakkert og åpent blikk. Vi får den perfekte effekten uten sammenklistring og klumper mellom vippene.

Venus Legacy er markedets beste behandling for uelastisk hud, cellulitter og slapp hud. Med Venus Legacy får du effektiv oppstramming av kroppen mot cellulitter og slapp hud.

Profesjonelle behandlere, gode produkter og hyggelig atmosfære. Jeg går fast her for vippeextensions. Fineste negler jeg har hatt ever! Og urtepeeling som har gitt huden flott glød. Fantastisk service som vanlig. Hensikten med vår fotmassasje er først og fremst og: Den kan også utføres med stokk for å stimulere reflekspunkter på føttene.

Det er mange grunner til å ta thaimassasje. Noen gjør dette på grunn av medisinske årsaker som f. Andre benytter seg av thaimassasje for å oppleve velvære gjennom fysisk, energisk og åndelig healing. Hvis du ønsker et sted der du kan slappe helt av og nyte en behagelig velvære er thaimassasje absolutt å anbefale. Ta vare på deg selv! Unn deg selv en velgjørende, avslappende stund hos oss. Prøv en av våre behandlinger. Din velvære er vårt ansvar!

Vi tilbyr en rekke behandlinger som spenner fra medisinske behandlinger til hudpleie. Vi tror at den beste markedsføring er fornøyde kunder, og kundens ønsker er derfor i fokus uavhengig av behandling.

Forside Om oss Våre behandlinger Kontakt. Unn deg litt tid til deg selv. Aromaterapi Aromaterapi, eller "en behandling med dufter", er en behandling av hele kroppen med velduftende oljer fra sitron, rose, lavendel og peppermynte.

Fotmassasje Hensikten med Thai fotmassasje er å stimulere indre organer. Thaimassasje Det er mange grunner til å ta thaimassasje.Erotic massage escorte i norge